Kurs

KURS I BEKYMRINGSMESTRING

  

Er du plaget av bekymringer, grublerier og kvernetanker kan kurs i bekymringsmestring være noe for deg! Engstelse er vanlig å oppleve, men det kan også gå utover livskvaliteten vår, gi oss vedvarende stress, muskelspenninger, søvnvansker og flere andre mulige plager.

 

Kurs i bekymringsmestring kan bidra til en mer avslappende hverdag! Ved å kombinere anerkjente metoder som metakognitiv terapi og mindfulness kan du bli bedre kjent med deg selv og få verktøy til å håndtere stress og bekymringer.

Kurs i bekymringsmestring er en anerkjent og dokumentert metode for å redusere symptomer på depresjon, angst, og bekymringsaktivitet.

 

                                PASSER KURSET FOR MEG?

 

Kurs i bekymringsmestring er i hovedsak utviklet for personer som strever med angst, stress og bekymringer i sin hverdag:

 

– Du er plaget av vedvarende engstelse og bekymringer

– Du opplever at din engstelse går utover din livskvalitet og daglige fungering

– Du opplever noen av følgende plager: vedvarende nervøsitet, opplevelse av å være stresset, skjelvinger, muskelspenninger, brystsmerter, svette, ørhet, hjertebank, svimmelhet, ubehag i magen eller søvnvansker.

– Du ønsker hjelp til en mer avslappet hverdag

 

Opplever du noen av de ovennevnte plagene, kan kurset passe for deg. Du vil lære konkrete strategier for å mestre bekymringer og løse egne problemer i hverdagen, samt nye måter å forstå deg selv i ulike situasjoner.

 Kurs holdes av sertifisert kursholder Erik Ross, psykolog ved               Dialog Samtalesenter ved Diakonhjemmet Omsorg.

 

 

Praktisk info  

 

Antall plasser: 25 personer 

Pris: Kommer snart

Kursmateriell i form av arbeidsbok er inkludert.

Kontakt:

Telefon: 22 96 38 38

E-post: dialog@diakonhjemmet.no

Varighet:

Kurset foregår over ni ukentlige samlinger, samt en oppfølgingssamling en til to måneder etter fullført kurs. 

Sted: Diakonhjemmet 

Kan bli endret til online kurs

 

Share This