Bedriftstjenester

DIALOG  har bred kompetanse innen bedriftsrådgivning og veiledning på områder som ledelse, arbeids- og organisasjonspsykologi, psykologisk behandling, sosialt arbeid og filosofisk praksis. 

Samarbeid med DIALOG kan ha utgangspunkt i endringsprosesser i bedriften, konflikter, behov for bedret kommunikasjon gjennom økt forståelse av en selv og andre, for å se nye muligheter i et ”fastlåst” forhold, ønske om å utvikle egne ferdigheter eller bearbeiding av reaksjoner etter en vanskelig hendelse. 

Hensyn til og ivaretakelse av ansattes psykiske helse er helsefremmende og kostnadseffektivt, ved at det bidrar til å redusere sykefravær. Vår tilnærming er å styrke det som fremmer helse, heller enn å fokusere på det som ikke fungerer.

Våre bedriftstjenester

 

Psykologtjeneste for bedrifter.
Fast avtale for rask tilgang til samtalepartner, enten psykolog, terapeut eller filosof. Behov kan være støtte til ansatte i bedriften og til leder i forbindelse med endringsledelse. DIALOG leverer også verdibasert prosessveiledning.
Vi skreddersyr løsningen slik at det passer deres behov.

Gjennomføring av prosesser i organisasjoner i forbindelse med feks:

  • Team, Prosjektarbeid og Innovasjon
  • Kommunikasjonstrening og Konflikthåndtering
  • Kick-off og events
  • Arbeids- med Mangfoldsledelse
  • Arbeid med Selvinnsikt, Ledelse og Personlig utvikling
  • Tverrkulturell opplæring og konflikthåndtering

Veiledning av profesjonsgrupper
Dialogs veiledere har erfaring og kompetanse innen organisasjon og ledelse og tilbyr veiledning til ledere og helsepersonell. Veiledning knyttet til ledelse, yrkesutøvelse eller utdanning gir unike muligheter for læring og utvikling. Veiledning tilbys individuelt og i gruppe. 

 

Lederutvikling individuelt og i gruppe
Vi benytter samtalemetoden Motiverende Intervju (MI) i forbindelse med lederutvikling. MI er en klientsentrert og evidensbasert samtalemetode som blant annet anvendes av behandlere, veiledere, rådgivere og ansatte i helse og omsorgssektoren. Metoden har vist seg effektiv innen flere ulike felt, som f eks rus- og avhengighetsproblematikk, kriminalomsorg, livsstilssykdommer og psykiske lidelser.

MI LEAD er Motiverende intervju skreddersydd for ledelsesfeltet. MI LEAD passer godt for ledere som har ambisjoner om å inspirere og legge til rette for individuell vekst og prestasjon gjennom tett samarbeid med de ansatte. Denne lederstilen sammenfaller med teorien om transformerende ledelse (Bass & Avolio, 1995). 

 

Vi tilbyr også kurs for nybegynnere og personer med erfaring i bruk av Motiverende Intervju.
Les mer om Motiverende Intervju.

 

Avtale med VID – Diakonhjemmets høgskole
Dialog leverer flere tjenester til VID:

 • Veiledning til helsepersonell
 • Undervisning
 • Kurs
 • Karriereveiledning og psykologtjenester til studenter ved VID

 

Les mer om våre psykologtjenester.

 

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå din bedrift.

Bestill time

Du kan trygt sende oss forespørsel om time eller andre spørsmål i dette meldingsskjemaet. Vi oppfordrer allikevel til å unngå sensitiv informasjon. Du hører fra oss så snart som mulig!

Samtykke

9 + 8 =

Share This