Rådgiver/likeperson

Hei, jeg heter Gunn-Helen og jeg er alkoholiker.

Ett eneste valg for 30 år siden, gav meg et helt nytt liv.

Det vanskeligste ved det valget var å gjøre det. Velge.

Det tryggeste var å bli i det livet jeg allerede levde i, men som jeg ikke mestret eller trivdes i.  Men den gangen, visste jeg ikke at det var mulig, bare ved et valg, å få et annet liv. Det verste fra den tiden var min indre ensomhet.

Kronikken ”Jeg er en alkis” er jeg mest stolt over.  Jeg skrev den på 40 minutter. Fort der og da, men jeg hadde båret den med i lang tid. Den skapte stor diskusjon og flere intervjuer.  Hva gjorde du ?  For å leve et godt liv – som du nå gjør ?

Sist, som også ble veldig bra, var en podcast jeg var med å lage for Akan og også et blogginnlegg for samme organisasjon. Hovedoppslaget i ”Psykisk Helse” – og også både på TV2 God Morgen Norge og NRK har vært givende.   Jeg har også vært i =Oslo – en samtale om rus. Nakent og ærlig.

Og i disse årene som tørrlagt har jeg hjulpet flere mennesker, noen kan jeg si at jeg har lykkes med. Andre ikke. 

Igjen,  det handler om valg.  Ikke mitt. Men ditt.

Share This